Stötta min journalistik

Jag började min politiska bana i Moderata ungdomsförbundet och har sedan dess varit lite överallt inom högersfären. Idag arbetar jag framförallt med att lyfta frågor som rör extremism och brottslighet vilket har lett mig till att framförallt fokusera på vänstern...

Vänsterliberal media har maskerat sin aktivism bakom en rad olika titlar för att undvika kritik i syfte att stämpla sig sig själv som "politiskt oberoende". Deras propaganda har seglat under falsk flagg och på så vis undkommit mångas uppmärksamhet. Det förtroendekapital, som de en gång hade, har helt och hållet upphört för oss som har sett igenom deras metoder.Det krävs att oppositionella röster börjar synliggöra etablissemangets metoder samtidigt som deras agerande besvaras.

Nu är det dags att högern slutar vara så jävla feg och börjar exponera, stämma och konfrontera vänstern. Samtidigt som vi erbjuder ett alternativ för hur det istället skulle kunna vara.

Tipsa mig

Har du insikter eller avslöjanden om ämnen som rör brottslighet, myndighetsaktivism eller något annat intressant? Jag är här för att lyssna och ge en plattform för det du kan avslöja.

Denna sajten är grundlagsskyddad hos Myndigheten för Press, Radio och TV. Databasen har utgivningsbevis och omfattas av yttrandefrihetslagen. Detta ger samma grundlagsskydd för yttrandefriheten som massmedieföretag har för sina publiceringar på internet. Har du insikter eller avslöjanden om ämnen som rör brottslighet, myndighetsaktivism eller något annat intressant? Jag är här för att lyssna och ge en plattform för det du kan avslöja.

  • Sociala Medier: Skicka ett direkt meddelande till mina officiella sociala medier-konton på X, Facebook eller Instagram.

  • Mobil: Kontakta mig via SMS, Telegram på +46760891489.

  • E-post: Skicka dina tips och information till [email protected].

Jag söker framförallt uppgifter om extremism och då specifikt islamism, klimatextremism och vänsterextremism. Jag är även mycket intresserad av fakta rörande politiker och myndighetaktivism. Ditt tips kan bidra till att belysa det som etablissemangets medier mörkar.

Jag tar din information på största allvar, och din identitet kommer att hållas i sträng förtrolighet. Tillsammans kan vi arbeta för ökad insikt och öppen dialog.

Presskontakt

För journalister och medieprofessionella som önskar fördjupa sig i mitt arbete, opinionsbildning och journalistik, vänligen kontakta mig via e-post på [email protected].

Telefon, Facetime, Signal, Telegram, Whatsapp: +46760891489

Pressbilder

Vid förfrågan och när syftet tydligt anges kan vi tillhandahålla högupplösta pressbilder för användning i redaktionella sammanhang. Notera att Christian Peterson innehar upphovsrätten för samtliga bilder. Detta innebär att bilderna endast får användas i enlighet med det angivna ändamålet, och all annan användning eller distribution utan Christians uttryckliga godkännande är inte tillåtet.

Subscribe to Christian Peterson

Journalist & opinionsbildare som förespråkar nationsgränser | Swisha en gåva till +46760891489 | Ansvarig utgivare är Christian Peterson |

People

Journalist & opinionsbildare som förespråkar nationsgränser | Mejla tips till [email protected] | Prenumerera för exklusivt material och för att stödja mitt arbete |