Om mig

Jag började min politiska bana i Moderata ungdomsförbundet och har sedan dess varit lite överallt inom högersfären. Idag fokuserar jag främst på att lyfta frågor som rör extremism och brottslighet, vilket har lett mig till att särskilt granska och kritisera vänsterpolitikens roll i dessa problem.

Vänsterliberal media har länge dolt sin aktivism bakom olika titlar för att undvika kritik och framställa sig som "politiskt oberoende". Denna falska bild har gjort att deras propaganda kunnat undgå granskning från många. Men för oss som ser igenom deras metoder, har förtroendet försvunnit helt. Det är nu viktigare än någonsin att oppositionella röster börjar synliggöra etablissemangets metoder och bemöter deras agerande.

Nu är det dags att högern slutar vara så jävla feg och börjar exponera, stämma och konfrontera vänstern. Tillsammans kan vi skapa en framtid där sanningen kommer fram och de rätta värdena får vägleda vår samhällsutveckling.

Sociala medier

Se till att följa mig på X, Telegram, Facebook, Instagram, Rumble, YouTube och Threads för att hålla dig uppdaterad om mina senaste upptåg.

Tipsa mig

Har du insikter eller avslöjanden om brottslighet, myndighetsaktivism eller andra intressanta ämnen? Jag är här för att lyssna och ge en plattform för det du kan avslöja.

Denna sajt är grundlagsskyddad hos Mediemyndigheten, med utgivningsbevis och omfattas av yttrandefrihetslagen. Detta ger samma skydd för yttrandefriheten som massmedieföretag har för sina publiceringar på internet.

Din information tas på största allvar, och din identitet kommer att hållas i sträng förtrolighet. Tillsammans kan vi arbeta för ökad insikt och öppen dialog.

Presskontakt

För journalister och medieprofessionella som önskar fördjupa sig i mitt arbete, opinionsbildning och journalistik, vänligen kontakta mig via e-post på [email protected], privatmeddelande på X eller via +46760891489.

Pressbilder

Vid förfrågan och med ett tydligt angivet syfte kan vi tillhandahålla högupplösta pressbilder för redaktionellt bruk. Observera att jag, Christian Peterson, innehar upphovsrätten till samtliga bilder. Detta innebär att bilderna endast får användas enligt det angivna ändamålet, och all annan användning eller distribution utan mitt uttryckliga tillstånd är förbjuden.

Subscribe to Christian Peterson

Journalist & opinionsbildare som förespråkar nationsgränser | Swisha en gåva till +46760891489 | Ansvarig utgivare är David Eriksson |

People

Journalist & opinionsbildare som förespråkar nationsgränser | Mejla tips till [email protected] | Prenumerera för exklusivt material och för att stödja mitt arbete |