Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
1

Hysteriska vänsteraktivister vid SD:s torgmöte: "Vill du slåss?"

När jag besökte Sverigedemokraternas torgmöte på Medborgarplatsen försökte jag samtala med gaphalsarna från extremvänstern...
1

Se till att bli betalande prenumerant genom kortbetalning för att stödja min granskande och utmanande journalistik. Det går även bra att swisha ett valfritt bidrag eller 720 kr till 123-697 89 69 för en årsprenumeration. Märk insättningen med “prenumeration” samt din mejladress eller “gåva”.

När jag besökte Sverigedemokraternas torgmöte i Stockholm försökte jag samtala med vänsteraktivisterna som hade tagit sig till Medborgarplatsen. De var inte intresserade av någon diskussion utan deras mål var att hindra publiken från att lyssna på talen!

Snart passerade jag förbi en äldre, hysterisk kvinna som skrek att min mikrofon var ett järnrör och att jag försökte misshandla henne med den. Dessutom var kvinnan väldigt angelägen om att berätta om alla invandrare som hon kände...

Trots upprepade försök lyckades jag aldrig nå ut till någon av vänsteraktivisterna, som var mer fokuserade på att trakassera meningsmotståndare än att diskutera sakpolitik i demokratisk anda. Kudos till Jimmie Åkesson och SD som orkar!

Du kan även se hela reportaget på YouTube, X och Rumble.

Christian Peterson


Christian Peterson är ansvarig utgivare för assarchristian.se. Kommentarer förhandsgranskas inte av redaktionen och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.
1 Comment