5 Comments

Härligt Exakt detta jag belyst i mina kommentarer. Vänstern gullas det med NMR och Fotbollshuliganer får smaka batong och pepparspray och Polishund utan munkorg.

Expand full comment

Hej idioter. Nej, jag tänker inte be om ursäkt för vad jag just skrev, för inget har någonsin passat in bättre på den termen. Jag skulle aldrig säga något annat om någon för de är höger, vänster, liberaler, konservativa, socialistiska, etc. För nu talar vi inte om att ha fel värderingar eller politiska ideologier. Vi talar om att förneka vetenskap och fakta. Här likställer ni klimataktivism med någon sorts politisk åskådning och deklarerar då stolt för världen hur dumma i hela jävla huvudet ni är. Men så är det inte nämnvärt förvånande när det kommer från människor som inte kan bestämma sig för om de ska förneka mörkaste händelserna i mänsklighetens historia historien eller hylla dem. Men låt mig föreslå en enkel utväg för er; införskaffa en luger och följ er ledare. Fucktards.

Expand full comment

Intervjua flera nationella personligheter och grupper! Det Fria Sverige, Gym14, Aktivklubb t.ex!

Expand full comment
author

Jag kommer faktiskt att släppa ett reportage om vänsterextremismen i Skåne där jag även intervjuar DFS angående brandattacken mot deras hus.

Expand full comment

Detta ser vi verkligen fram emot! 😀

Expand full comment