Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Bevisen: Därför ljuger Bilan Osman om den rasistiska misshandeln

Trots skandalrubrikerna i media, finns det i nuläget inga bevis som tyder på att Bilan Osman har blivit utsatt för en "rasistisk misshandel". Tvärtom, pekar all fakta på att historien är fabricerad...

Trots skandalrubrikerna i vänsterliberala Aftonbladet och Svenska Dagbladet, finns det inget som tyder på att Bilan Osman har blivit utsatt för en rasistisk misshandel.

Tvärtom, pekar uppgifter från polisens presstjänst, SMS-konversationer och inspelade telefonsamtal på att det påstådda hatbrottet egentligen är en hatbluff!

När journalisten

sökte Bilan Osman för en kommentar om oegentligheterna, var hon fåordig och försökte skämta bort allvaret i situationen. Därefter sökte Osman skydd från frågorna bland sina vänsterextrema kumpaner.

▹ Läs hela granskningen, ladda ned alla dokument, samt lyssna på samtliga inspelningar här.

▹ Bli betalande prenumerant för att stödja min journalistik eller swisha ett bidrag till 123-697 89 69, tack för ditt stöd!

Christian Peterson


David Eriksson är ansvarig utgivare för assarchristian.se. Kommentarer förhandsgranskas inte av redaktionen och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.
0 Comments